S’ha llançat la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.
Aquesta iniciativa representa l’evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seues vuit edicions anteriors ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i ha generat centenars d’empreses en tot el país.
La Universitat de València ha participat com a Centre del Programa Santander YUZZ durant tres anys consecutius i a partir d’aquesta edició, el Programa Explorer passa a formar part de Santander X, una nova comunitat emprenedora; més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l’oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant l’avanç dels projectes.
Explorer està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banco Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de recolzament als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.
El programa Explorer es desenvolupa en més de 50 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria en el territori nacional. Explorer compta a més amb la col·laboració d’altres entitats i organitzacions a nivell nacional com, Indra, Netberry, Secot i Fundación EY que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci.

¿Què ofereix el Programa Explorer?
 Els 20 projectes seleccionats s’incorporaran al programa de manera totalment gratuïta i podran beneficiar-se de l’accés a l’Explorer Space de la Universitat de València.
 Durant els 5 mesos de duració del programa, els candidats contaran amb espai físic per a desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiarà, junt amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dos sessions per setmana.
 Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cada un dels Explorer Spaces realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.
 A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. Per altra part, gràcies a la col·laboració amb la Fundación EY, el programa compta també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora. I finalment, gràcies a la col·laboració amb Indra, el programa comptarà també amb el premi d’innovació Disruptive Technology Explorer Award que brindarà 3.000 € i assessorament per part d’experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Sol·licituds i termini de presentació:
El termini per a participar en el programa romandrà obert fins les 14:00h del 8 de desembre de 2017 i els interessats en desenvolupar la seua idea de negoci i optar als premis, deuran presentar la seua candidatura a través d’un formulari disponible en www.explorerbyx.org
Més informació:
www.explorerbyx.org
www.jointhex.org
http://www.uv.es/serinves/emprenedoria
Tel.: 963983447 / Twitter: @YUZZ_UV

Aquest concurs, en el què participen les 5 universitats públiques de la Comunitat Valenciana i que està finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors Productius, Comerç i Treball,vol premiar els millors projectes emprenedors i les millors microempreses o pimes constituides recentment atenent als següents criteris: creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn.
Hi ha dues categories:
-Start up (empreses amb una antiguitat de entre 1 i 4 anys),dotada amb tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 2.500 € respectivament
– Start up junior (per a projectes d’empresa viable i innovadora), dotada amb 5 premis de 750 € cadascun
Per a participar en qualsevol de les dos categories, un dels socis fundadors ha de ser estudiant, egressat o titulat de la Universitat de València.
El termini de presentació de les sol.licituds finalitza el 4 de setembre a les 24 hores.
Les bases del concurs i el formulari de sol.licitud de participació en la convocatoria està al web:
http://www.pcuv.es/es/5ucvstartup.html
Si vols més informació sobre aquest concurs, les dades de contacte son:
Parc Científic de la Universitat de València
startup5ucv@uv.es

Este concurso, en el que participan las 5 universidades públicas de la Comunidad Valenciana y que está financiado por la Consejería de Economía Sostenible, sectores Productivos, Comercio y Trabajo,quiere premiar los mejores proyectos emprendedores y las mejores microempresas o pymes constituides recientemente atendiendo a los siguientes criterios: crecimiento, carácter innovador, estrategia empresarial y aportación al entorno.
Hay dos categorías:
-Start up (empresas con una antigüedad de entre 1 y 4 años),dotada con tres premios de 9.000 €, 5.000 € y 2.500 € respectivamente
– Start up junior (para proyectos de empresa viable e innovadora), dotada con 5 premios de 750 € cada uno
Para participar en cualquier de las dos categorías, uno/a de los/as socios/as fundadores/as tiene que ser estudiante, egresado/a o titulado/a de la Universitat de València.
El plazo de presentación de las solicitudes finaliza el 4 de septiembre a las 24 horas.
Las bases del concurso y el formulario de solicitud de participación en la convocatoria está en la web:
http://www.pcuv.es/es/5ucvstartup/concurs5ucvstartup.html
Si quieres más información sobre este concurso, los datos de contacto son:
Parque Científico de la Universitat de València
startup5ucv@uv.es

Si tienes una idea o proyecto y quieres ponerlo en marcha o si tienes una empresa innovadora y quieres darle un impulso, puedes participar en la segunda edición del Programa de Desarrollo de Emprendedores Move up.El programa, que finaliza en diciembre de 2017, consiste en recibir formación, asesoramiento y mentorización por parte de empresarios con experiencia en áreas fundamentales para el desarrollo de la empresa.
Además, se puede optar a ganar uno de los premios dotados con 3.000, 2.000 o 1.000 € respectivamente.
Más información sobre el programa en:goo.gl/z6j6bC
Si quieres participar en el programa, puedes preinscribirte en:http://bit.ly/2sxTMwW

El próximo 6 de julio se llevará a cabo un evento gratuito dirigido a emprendedores que quieran tener más información sobre el actual ecosistema emprendedor en Valencia asi como los retos de futuro y nuevas oportunidades.
El evento será en el edificio Lanzadera de la Marina Real Juan Carlos I, en el Muelle de la Aduana. Para asistir, es necesario registrarse previamente en
https://www.enterticket.es/eventos/vit-emprende-summit-2017-484208