El dia del First Partner Capital & Tech Investment és un fòrum d’inversors privats experts en emprenedoria, tecnologia, màrqueting en línia i comunicació que no ofereix només la possibilitat d’invertir en un projecte el capital privat, sinó que també dóna una retracció directa amb les seues valoracions.

El projecte guanyador del fòrum rebrà una inversió directa de SetUp Meida, amb una quantitat entre cinc mil i cinquanta mil euros, en funció de la valoració “premoney” i les necessitats del projecte, i una assessoria financera, un pla de comunicació, màrqueting en línia i desenvolupament tecnològic valorats en vint- mil euros.

La inscripció d’inversors PCTID en el fòrum és oberta a tot aquell que hi vulga participar. La tipologia del projecte presentat només ha complir un requeriment: que internet estiga en el seu camp d’activitat, ja siga en la captació activa de clients, ja en la gestió empresarial, ja en la seua internacionalització, ja es tracte d’una empresa de producte o servei tecnològic.

El fòrum se celebrarà al Campus Madrid, a l’espai Google per a emprenedors, el dimarts 9 de febrer de 2016 a les 16 hores. Durarà fins a les 19 hores. L’entrada és gratuïta. La capacitat del local és limita a 184 persones.

Més informació: SetUp Media

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament d’activitats turístiques, vol incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-les forma i ajudar a fer que els seus projectes es converteixin en fets i realitats. En aquest sentit i com a entitat d’interès social, pretén atendre les necessitats de formació tècnica i assessorament dels emprenedors i premiar els millors projectes d’empresa turística aportant recursos financers i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors. Amb aquesta finalitat, convoca el XII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.

Aquest concurs té com finalitat fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector turístic. Es pretén que els participants desenvolupin idees de negoci, plasmant-les en un Pla d’Empresa que permeti analitzar en profunditat el projecte i determinar-ne la viabilitat.

El concurs s’adreça a persones físiques o a empreses que s’hagin constituït en el curs de l’any 2013 endavant.

Els participants hauran de complimentar el formulari de sol·licitud de participació correctament complimentat entre el 5 de juny de 2015 i el 7 de gener de 2016 a les 18 hores.

Més información: Fundació Gaspar Espuña CETT

Es busquen empreses emergents (start-up) amb ànim de lucre de tot el món que utilitzen els negocis per generar un impacte positiu en la societat.

Es disposa d’un fons de 1 milió de dòlars per finançar start-ups.

A Espanya, la competició local la promou Pernod Ricard España i el termini de presentació de sol·licituds acaba el 7 de desembre de 2015.

Informa-te’n en la web de The Venture.

La Universitat de València participa per segon any consecutiu com a Centre del Programa YUZZ. Aquest programa està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

Els 25 candidats podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, situat físicament a la seu de “Califòrnia Spain-Campus” del VLC/CAMPUS, i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte.

Finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels centres YUZZ realitzarà un viatge a Silicon Valley, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

El termini per participar al programa romandrà obert fins al 30 de noviembre.

Més informació: Yuzz y uv.es/OTRI

Premis FPdG 2016

28 octubre 2015

La Fundació Princesa de Girona (FPdGi) ha obert el termini de presentació de candidatures als Premis FPdGi 2016.

La FPdGi convoca anualment els Premis Fundació Princesa de Girona amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que tenen la capacitat d’assumir riscos i la motivació necessàries per induir canvis en la societat.

En total es concedeixen cinc premis: quatre premis individuals a joves (entre els 16 i 35 anys) que emprenen i comencen una obra, un negoci o un afany, especialment si comporta dificultat o risc, i que, en fer-ho, són capaços d’induir de manera creativa canvis positius en la societat i a entitat que treballi a favor dels joves, especialment en el foment de l’esperit emprenedor, l’ocupabilitat i la inserció laboral, l’educació i l’èxit escolar i la vocació i el talent.

Les persones o entitats interessades a participar en aquesta nova edició dels Premis FPdGi han de presentar les seves candidatures abans de les 23h del dia 30 de novembre de 2015.

Per a més información: FPdG

FPdG Català