La Universitat de València participa per segon any consecutiu com a Centre del Programa YUZZ. Aquest programa està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

Els 25 candidats podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, situat físicament a la seu de “Califòrnia Spain-Campus” del VLC/CAMPUS, i rebran formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte.

Finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels centres YUZZ realitzarà un viatge a Silicon Valley, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

El termini per participar al programa romandrà obert fins al 30 de noviembre.

Més informació: Yuzz y uv.es/OTRI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *