La Fundació Gaspar Espuña-CETT, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament d’activitats turístiques, vol incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-les forma i ajudar a fer que els seus projectes es converteixin en fets i realitats. En aquest sentit i com a entitat d’interès social, pretén atendre les necessitats de formació tècnica i assessorament dels emprenedors i premiar els millors projectes d’empresa turística aportant recursos financers i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors. Amb aquesta finalitat, convoca el XII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.

Aquest concurs té com finalitat fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector turístic. Es pretén que els participants desenvolupin idees de negoci, plasmant-les en un Pla d’Empresa que permeti analitzar en profunditat el projecte i determinar-ne la viabilitat.

El concurs s’adreça a persones físiques o a empreses que s’hagin constituït en el curs de l’any 2013 endavant.

Els participants hauran de complimentar el formulari de sol·licitud de participació correctament complimentat entre el 5 de juny de 2015 i el 7 de gener de 2016 a les 18 hores.

Més información: Fundació Gaspar Espuña CETT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *