El dia del First Partner Capital & Tech Investment és un fòrum d’inversors privats experts en emprenedoria, tecnologia, màrqueting en línia i comunicació que no ofereix només la possibilitat d’invertir en un projecte el capital privat, sinó que també dóna una retracció directa amb les seues valoracions.

El projecte guanyador del fòrum rebrà una inversió directa de SetUp Meida, amb una quantitat entre cinc mil i cinquanta mil euros, en funció de la valoració “premoney” i les necessitats del projecte, i una assessoria financera, un pla de comunicació, màrqueting en línia i desenvolupament tecnològic valorats en vint- mil euros.

La inscripció d’inversors PCTID en el fòrum és oberta a tot aquell que hi vulga participar. La tipologia del projecte presentat només ha complir un requeriment: que internet estiga en el seu camp d’activitat, ja siga en la captació activa de clients, ja en la gestió empresarial, ja en la seua internacionalització, ja es tracte d’una empresa de producte o servei tecnològic.

El fòrum se celebrarà al Campus Madrid, a l’espai Google per a emprenedors, el dimarts 9 de febrer de 2016 a les 16 hores. Durarà fins a les 19 hores. L’entrada és gratuïta. La capacitat del local és limita a 184 persones.

Més informació: SetUp Media

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *