Plug and Play Accelerator és un programa de 4 mesos disenyat per a sumergir a les startups en un ambient emprenedor, a través d’una combinació de tallers estructurats, txarrades, tutoríes i assessorament continuo, les startups materialitzarán les seus idees i plans de negoci, optimitzarán el model de negoci i a més presentarán la seua proposta a la comunitat d’inversors de capital de riesc.

Al ser acceptats en el programa, els participants son candidats a rebre una inversió de fins 50.000 euros i a realitzar la totalitat del programa de forma gratuïta en les seues instalacions. A més, totes les empresas seleccionades rebrán més de 200.000 $ en servicis i productes dels seus proveedors de servicis (hosting en Softlayer o Rackspace per valor de fins 2.000 $ mensuals, Zendesk gratuït durante un any, 3.000 $ en Amazon Web Services, Mailchimp, etc.).

Els 20 projectes finalistes tindrán que acudir a València a fer una presentació davant un comité evaluador, que seleccionará els 10 projectes que formarán part del programa de acceleració.

Tancament del termini d’inscripció: 2 d’agosto.

Més informació: Plug and Play

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *