Banc Sabadell ha obert el procés per seleccionar les cinc empreses tecnològiques emergents que passaran a formar part de la quarta edició del programa d’alt rendiment empresarial BStartup 10.

L’entitat invertirà en aquestes cinc empreses un total de 500.000 euros (100.000 euros cadascuna, distribuïts tant en inversió directa com en suport per al seu desenvolupament i internacionalització) i adquirirà, al mateix temps, part del seu capital social.

A l’hora de seleccionar les empreses, es valoraran factors com ara la innovació i l’ambició dels projectes, la solvència dels seus equips humans, l’escalabilitat de les vendes, l’oportunitat i la grandària del mercat, la validació d’aquest mercat, les fites assolides i les opcions de despertar interès en altres inversors a mitjà termini, ha destacat l’entitat.

Requeriments:

  1. Empreses emergents de l’entorn digital amb focus de desenvolupament de negoci en: Internet, programari, aplicacions mòbils, fintech, media, big data, internet of things, seguretat, e-health, educació, e-commerce, etc.
  2. Innovació en el producte o en el model de negoci.
  3. Que l’empresa estiga constituïda.
  4. Disposar, com a mínim, d’un prototip operatiu que suporte la seua idea de negoci. Es valorarà positivament si ja disposa de vendes o de clients potencials.
  5. Que no hi haja més de 24 mesos des que el producte està comercialment actiu.
  6. Model de negoci escalable i vocació de globalitat.
  7.  Com a mínim, un treballador a jornada completa i, preferiblement, un equip multidisciplinari i compromès amb capacitat per assumir el desenvolupament de l’empresa i la seua expansió internacional.

El termini d’inscripció acaba el 24 de juny.

Més informació: BStartup 10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *