“EU Startup Accelerator” és el primer accelerador espanyol de Brussel·les desenvolupat a l’Unió Europea.  Té per objectiu proporcionar eines a joves espanyols menors de 35 anys, amb un projecte de base tecnològica en el camp de les TIC, turisme, energies renovables, aigua, salut o medi ambient, per aprendre a usar els recursos que els proporcione la UE.

Els projectes seleccionats permetran al seu promotor gaudir d’un programa de acceleració UE a Brussel·les, on se’ls proporcionarà assistència personalitzada en tres eixos fonamentals per potenciar i accelerar la seua empresa.

Requeriments que cal complir per poder-hi participar:

  1. Ser ciutadà/ana de la Unió Europea i resident a la Comunitat Valenciana des de dotze (12) mesos, almenys, abans de la data de publicació de la convocatòria.
  2. Ser menor de 35 anys en la data de publicació de la convocatòria
  3. Estar en possessió d’una titulació universitària de grau superior.
  4. Anglès parlat i escrit.
  5. El projecte de l’emprenedor ha de ser de base tecnològica en el camp de les TIC, turisme, energies renovables, aigua, salut o medi ambient.
  6. El projecte ha de ser innovador o tenir un component innovador en alguna part del desenvolupament de la seua activitat.

S’admetran sol·licituds fins al 25 de juny de 2015, a les 00.00 h.

Més informació: EU StartUp Accelerator

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *